mandag 19. oktober 2009

Første natt på eget rom

I går da vi kom hjem fra Tynset bestemte vi oss for å flytte Marte på eget rom. Det er noen småtterier som mangler enda, men det er nok i orden til at det går an å sove der.

Som tenkt så gjort. Da det var nattatid tok vi kveldsrutinene inne på rommet hennes og la ho i senga si. Med en tur inn for å legge ho ned igjen og finne igjen smokken så sovna ho. Var veldig spent på hvordan natta ville gå, men den gikk kjempebra! John var inne en gang i 4-tida og ga ho smokken og så sov ho videre til ca. 6. Fikk da komme inn i senga vår for dagens første måltid + litt kos med mamma.

Alt er som sagt ikke ferdig på rommet hennes men det blir forhåpentligvis snart.
Hylleseksjonen er ferdig malt og der har både bøker, leker og kosedyr fått plass. Heldigvis masse ledig plass i det nedre skapet enda.
Jeg har tidligere samlet på små bamser (ingen aning hvordan den samlinga starta - det ble bare sånn), men nå har Marte "arvet" hele samlingen. Synes at små bamser kanskje egner seg bedre på et barnerom enn på stua :)

Nå mangler det å få opp ei lampe ved senga, gardiner og litt bilder på veggene. Så får vi se hva som ellers blir på rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar