I dag ble restene av risengrynsgrøt til middag omgjort til deilige rislapper til kveldsmat :)
400 g ferdiglaget risengrynsgrøt (ca. 5 dl)
3 store egg
5 ss sukker
0,5 ts kardemomme
1 dl hvetemjøl
Steking:
ca. 50 g smør
Fremgangsmåte:
Ha egg, sukker, kardemomme og hvetemjøl i en bakebolle og visp blandingen jevn med en stålvisp. Tilsett risengrynsgrøten og rør jevnt. La røra stå og svelle i ca. 15 min.
Stek små, gyldne lapper i stekepanna på middels varme.
namenam:) og takk for sist! Er dere hjemme fra ferien igjen? Håper dere har hatt det bra!
SvarSlettja, hva het nå den avdelingen? var det titjtun? Er det noe som heter det?
hm... Jeg vet det nok om jeg får navnet på det to avdelingene:)
Ja, jeg ble letta da jeg fikk den telefonen!
Vi er hjemme fra første ferietur. Reiser neste uke på hytta i noen dager.
SvarSlettSmåbarnsavdelingene heter Lauvlia og Litjtrøa så da er det kanskje Litjtrøa ho skal starte på? Marte går på Lauvlia. Blir bra for ho å være med de andre småttisene ett år, før de begge plutselig er "store" unger...