søndag 2. januar 2011

Godt nytt år!

nyttar4

Et riktig godt nytt år til alle mine lesere!  Jeg ser fram til å dele et nytt år med dere og har et nyttårsforsett om å blogge mer (så får vi se med tiden om det blir brutt som de fleste nyttårsforsett eller ikke).

Nyttårsaften feiret vi i rolige former hjemme med en god kamerat på besøk.  Jeg koste meg med å lage mat til oss uten å stresse, maten ble laget under prinsippet at den ble ferdig når den ble ferdig.

nyttar1

Forretten bestod helt enkelt av en skive loff med litt eggerøre og røkelaks.

nyttar2

Til hovedrett hadde vi langstekt stek av elg med stekte poteter, gulrot, brokkoli og saus. 

nyttar3

Desserten var utprøving av en ny oppskrift.  Hvit sjokolade-pannacotta med bringebærsaus.  Det smakte helt nydelig og blir nok gjentatt ved en passende anledning.

Vi legger nå bak oss et år med mange opplevelser og gode minner.  Tusen takk til alle dere som har vært med å lage 2010 til et godt år å minnes!
Nå ser vi fram til et nytt år med mange nye muligheter, opplevelser og minner.  Det blir nok en del utfordringer i året som kommer også, ikke minst at vi blir en tobarns familie om noen uker, men vi skal nok klare det! 

3 kommentarer:

 1. jeeei! Mere blogging fra den kanten hadde vært topp:) Men skjønner jo at det kan bli en utfordring etterhvert som familieantallet øker:) Hjertelig velkommen på lunsj en dag! Ser ut til at det blir en del fridager å fylle for meg etterhvert!

  Godt nyttår Kristin, og tusen takk for mange fine blogginnlegg, og ikke minst alt det fine selvsydde- og ladge som du deler med oss!

  SvarSlett
 2. MmMmmm... deilig middag! Takk for koselig besøk - dere er en kjempeflott familie! Håper dere kommer igjen - og at Høvdingen kan inspirere til flere flotte middager :)

  SvarSlett
 3. Var koselig å besøke dere SsSsS! Vi kommer gjerne igjen! Og dere er hjertelig velkommen til å ta turen til "toppen" av Melhus :)

  SvarSlett