For aller første gang har jeg prøvd å lage vårruller, og det blir garantert ikke siste gang! Fyllte de med en blanding av kjøttdeig av svin, gulrot, kål, løk, hvitløk, nudler og diverse krydder.
Konklusjonen etter å ha spist de til både middag og kveldsmat er at dette var en suksess. Men litt endringer skal nok gjøres neste gang: Skal ha i mer grønnsaker og mer krydder (og lage enda flere).
Her er haugen med ferdig innpakkede vårruller, klar for fritering:
Og her er kveldsmaten vår i dag, vårruller med sweet chili saus:
D så nyyydelig ut!! :) Flink!!
SvarSlettNam-nam! De så veldig gode ut!
SvarSlettTakk for skryt My! Regner deg som ekspert på denne typen mat :) Etter en tur innom Bamboo fikk jeg kjempelyst til å prøve meg på mer asiatisk mat.
SvarSlettKjersti: De ble gode! Resten ligger nå i fryseren og venter på en anledning :)
Kanskje de kan bli en del av menyen på 17.mai? ;)
SvarSlett