“Konseptet” middag på en onsdag gjør comeback! Dette var noe jeg startet med i fjor vår da jeg hadde fri fra jobb på onsdager. Det går rett og slett ut på å prøve nye ting på kjøkkenet. Når sant skal sies så ble det nok ikke gjennomført på så veldig mange onsdager, og enda mindre blogget om det. Men jeg prøver igjen!
For aller første gang har jeg prøvd å lage vårruller, og det blir garantert ikke siste gang! Fyllte de med en blanding av kjøttdeig av svin, gulrot, kål, løk, hvitløk, nudler og diverse krydder.
Konklusjonen etter å ha spist de til både middag og kveldsmat er at dette var en suksess. Men litt endringer skal nok gjøres neste gang: Skal ha i mer grønnsaker og mer krydder (og lage enda flere).
Her er haugen med ferdig innpakkede vårruller, klar for fritering:
Og her er kveldsmaten vår i dag, vårruller med sweet chili saus:
D så nyyydelig ut!! :) Flink!!
SvarSlettNam-nam! De så veldig gode ut!
SvarSlettTakk for skryt My! Regner deg som ekspert på denne typen mat :) Etter en tur innom Bamboo fikk jeg kjempelyst til å prøve meg på mer asiatisk mat.
SvarSlettKjersti: De ble gode! Resten ligger nå i fryseren og venter på en anledning :)
Kanskje de kan bli en del av menyen på 17.mai? ;)
SvarSlett