Ny uke er i gang og tenkte å dele middagslisten vår for de neste to ukene. Kan vel være noen synes det er inspirerende?
Mandag: Nakkekoteletter
Tirsdag: Fisk (Kapteinens fylte el.l) m/potet, gulrot
Onsdag: Middag hos bestemor & bestefar
Torsdag: Kylling m/brokkoligrateng, ris, saus
Fredag: Pai m/skinke, salat
Lørdag: Taco
Søndag: Biff (elg) m/fløtegratinerte poteter, brokkoli, saus
Mandag: Batistoni m/salat
Tirsdag: Hjemmelaga fiskepinner el. fiskegrateng m/potet, gulrot
Onsdag: Suppe m/rundstykker
Torsdag: Pølsegrateng
Fredag: Rester av pølsegrateng
Lørdag: Karbonader med erterstuing, løk, brød
Søndag: Kjøtt i mørke/lapskaus
Ellers går det ganske bra med foresettet om ukeshandling. Vi har klart å holde antall turer på butikken til et minimum og jeg håper vi også klarer å holde kostnadene nede. Det merkes tross alt at vi bare har en inntekt for øyeblikket...
Kordan rett e d som e avbilda? Den så snaisen ut!:) Forøvrig flott m middagstips; D e jo halve jobben, bære å finne ut ka man skal ha..;)
SvarSlettSilje
Hei Silje! Retten som er avbilda er stekt ris. Søk på matprat.no så får du tips til hvordan det kan lages :)
SvarSlett