tirsdag 24. mars 2009

Hverdagsliv...


Hverdagen har vendt tilbake etter helg på Tynset. Det var nok koselig for mormor og morfar med besøk sjøl om Marte ble forkjøla før helga og ikke var helt i slag. Det er ikke greit å være liten kropp med hoste og mye snørr (beklager de udelikate detaljene). Heldigvis virker det som om ho er blitt bedre nå så vi håper at det verste er over.

Forrige onsdag hadde jeg symøte her. Brukte en del tid på forhånd til å lete etter en kakeoppskrift på "Det søte liv...". Valget endte til slutt på "Himmelsk marengskake". Det viste seg å ikke være den enkleste kaken jeg har prøvd meg på, men du verden den var god! Tittelen er absolutt beskrivende for smaksopplevelsen. Regner med at det er noen som kan gå god for det (eller hva damer?).
For oppskrift gå inn på http://detsoteliv.no/ og søk i søkefeltet for navn på venstre side.


Ellers de siste dagene har jeg brukt litt tid på å oppdatere hjemmesiden min http://krisgh.googlepages.com/.
Ble inspirert av Toril til å lage en liste over alle UFO'ene mine. UFO står for U-Ferdige-Objekt. Det viser seg etter et lite dypdykk i en kasse at jeg har ganske så mange uferdige håndarbeidsprosjekter. Håpet er at listen skal gi meg et lite spark bak til å få ferdig en del prosjekter som er påbegynt. Foreløpig har det faktisk hatt virkning. To håndklær ble fullført torsdag kveld og i dag har jeg sydd ferdig et korsstingsbilde. Mangler bare å få tak i ramme til det så kan det henges på veggen.
For øyeblikket så ligger Marte og sover men det er vel snart tid for mer mat. Regner med at resten av kvelden blir tilbrakt foran tv'en med ho i fanget, akkurat som vi pleier.

1 kommentar:

  1. mmm - den kaka ser god ut :)
    Skal klara å halda meg frisk neste gong...

    Flinke du som får vekk UFO'ane dine. Mine har grave seg godt ned i kassen sin og nektar å komma fram...

    SvarSlett