tirsdag 14. april 2009

Påskestemning

Det viktigste med påska først: Marte rulla fra mage til rygg for første gang på lørdag (4.4)! Det var bare John som fikk se den aller første gangen, men heldigvis så gjentok ho det flere gang i løpet av dagen så jeg også fikk se. Vi er så stolte av den lille jenta vår :)

I år har vi tilbrakt påska både på fjellet og ved sjøen. Reiste først opp til Hodalen og tilbrakte noen dager med Sondre, Kjersti & Torkild samt foreldrene til Kjersti på hytta deres. Koselige dager med påskesol og hyttekos. Til tider kanskje litt kaotisk med tre hunder men det gikk da greit det også (var en viss dalmatiner som var veldig interessert i Frøya i starten...).


Etter en hviledag hjemme så pakka vi bilen igjen og reiste på hytta i Råkvåg. På solskinnsdager slappa vi av i solveggen og drakk kaffe på terassen, mens på regnværsdager koste vi oss inne med strikketøy, kryssord og god mat.
Om det var sjølufta som gjorde det vites ikke men Marte sov veldig godt i reisesenga si om natta og ute i vogna på dagtid. Deilig at det går så greit sjøl om vi er andre steder enn hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar