søndag 24. mai 2009

Vannet har gått...

For noen måneder siden ville denne overskriften betydd noe helt anna enn den gjør i dag. I dag er betydningen helt bokstavelig: vi har ikke vatn!
Da vi kom hjem fra hytta i dag kom vi til tørre kraner. Vi og naboene som bor innerst i veien her har et litt snedig opplegg for å få vatn. Det er et par pumper som pumper vatn fra en vei lenger ned og opp hit. Og nå er det noe som er feil, så vi har ikke vatn...
Har fått tilkjørt en vannvogn fra kommunen nå så vi har i hvert fall til drikkevatn og tannpuss men håper virkelig at det blir i orden i morra. Det er når man ikke har det at man merker hvor mye det brukes...

Kvelden i dag får vel brukes til aktiviteter som ikke er vannrelaterte. Haugen med klesvask på vaskerommet og oppvasken på kjøkkenbenken får bare vente til en anna dag. Når Marte er i seng så blir det kanskje litt tid foran symaskina til å jobbe litt mer med et pågående syprosjekt. Håper jeg kan vise fram det ferdige resultatet her om ikke så veldig lenge.

Og så til slutt så kan jeg berette at håndarbeidssiden på http://krisgh.googlepages.com/ er oppdatert med endringer på enkelte prosjekter :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar