mandag 14. september 2009

Morgenstund

har gull i munn sies det. Og enkelte dager stemmer det bra. I dag sov vi helt til 07.15 da John kom og vekte oss. Enkelte vil kanskje hevde at det er alt for tidlig å stå opp på det tidspunktet, men for oss så regnes det som ei flott tid å stå opp på. Det var verre i forrige uke da Marte våkna og bestemte at det var på tide å stå opp da klokka var 05.30! Uansett hvor mye vi prøvde å si at 05.30 er midt på natta så var ho ikke enig og ville stå opp. Du kan trygt si at det var noen trøtte foreldre utpå ettermiddagen...

Nå sitter vi og koser oss med frokosten. Ei hel brødskive med leverpostei har gått ned uten problemer. De aller fleste bitan har ho sjøl putta i munn, og det er vel bare et par biter på gulvet som Frøya kan se fram til. Frøya er nok Martes beste venn. Hvis ho er inne når det spises så inntar ho gjerne sin faste plass under stolen til Marte i påvente av hva som kan komme dettende ned foran snuten.

I dag skal vi på kontroll på helsestasjon. Det er to måneder sida forrige kontroll så det skal bli spennende å se hvor lang ho er blitt og hva vekta viser. Det er ingen tvil om at vi har ei ganske lang jente (lurer på hvor ho har fått flaggstangfrø fra, det er neppe fra mor...). Skal også bli koselig å treffe igjen de andre i barselgruppa. Har ikke sett de fleste av dem siden mai.

Kommer tilbake med oppdatering etter kontrollen. Ellers så håper jeg alle får en flott valgdag - bruk stemmeretten deres!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar