torsdag 6. januar 2011

Sykroken min


syrom1

syrom2

syrom3

Endelig har jeg fått ferdig det nye syrommet. Det har vært stort sett ferdig ganske lenge, men i jula kom det opp litt hyller og bilder.

Rommet var tidligere gjesterom med kun dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Nå rommer det så mye mer, og er et mye mer nyttig rom for vår (min) del.  Antall timer i bruk som syrom er nok ganske mye høyere enn antall timer det brukes som gjesterom i løpet av året. 

Den gode gamle symaskina mi står på et sybord hvor den egentlig skal felles ned i bordet. Men må modifisere bordet litt før jeg kan ha den stående på plass (ellers får den ikke noe strøm).
Ved siden av den står overlock og coverlock på et bord med hjul. Så når vi trenger dobbeltseng på rommet triller jeg bare hele bordet til den andre siden av rommet og drar ut senga. Kommoden under bordet er også på hjul og flyttes rundt etter behov. Fungerer også glimrende som avlastningsbord til å ha pc'en på.

Gleder meg til å tilbringe tid på “mitt” rom framover.  Med ca. 8 uker igjen til lillebror er ventet og sjukmeldt fra jobb så skulle vel forholdene ligge til rette for å få sydd litt.  Og så har jeg jo en seng å slappe av på hvis det trengs.  Vil nok også tro at lillebror kommer til å bli vant til å sove med lyden av symaskiner like i nærheten…

Til slutt et lite bilde av hvordan rommet var tidligere…

3 kommentarer:

  1. Herlig med syrom!!! Så fint det ble:) Du, det ligger en liten utfordring på bloggen min til deg:) Om du har tid og lyst:)

    Klæm,klæm:)

    SvarSlett