lørdag 2. april 2011

På veg helseteppe

helseteppe

Tidlig i fjor høst mens jeg enda bare hadde en liten kul på magen så bestemte jeg meg for å strikke et teppe til mageboeren min. 
Damene bak bloggen Pickles har lagt ut en oppskrift på et teppe som de kaller “På veg helseteppe”.  Dette synes jeg så fint ut og bestemte meg for å strikke det.  Akkurat da jeg holdt på å kikke på dette prosjektet solgte de garnpakker beregnet på å strikke dette teppet så da slo jeg til og bestillte garn fra de.  Det skal sies at dette var lenge før vi visste om det var gutt eller jente i magen!  Men jeg hadde hele tiden en magefølelse på at det var en gutt der inne og det påvirket nok fargevalget litt.  Tenkte som så at det godt kunne brukes til en jente også (men det stemte jo at det var en gutt der inne).

Nå er teppet nettopp blitt ferdig (ting tar litt tid når man holder på med flere prosjekter på en gang), og vi har tatt det i bruk.  Virker som lillebror synes det er deilig å ligge under det.

Det er strikket i Pickles Extra Fine Merino på pinne nr. 6.  Garnet er lett og mjukt, rett og slett superdeilig!

1 kommentar:

  1. Det ble kjempefint Kristin! Sikker på at han koser seg innimellom det deilige teppet der:) Du, for et vakkert navn dere har valg til lillegutt! Passer så godt med storesøstras! Stødig og ordentlig! Fin helg til dere:) Awww! Han er så skjønn!!!

    SvarSlett