fredag 17. juni 2011

Lilla drops – Sukkertøykjole á la Klinkekult

lilladrops

I går satt jeg inne i det fine sommerværet og var litt frustrert over klær som ikke passer i størrelsen, ikke er praktiske (ammevennlig er et stikkord her i huset) etc.  Bestemte meg plutselig for at en kjole hadde vært kjekt å ha, en skikkelig sommerkjole!

Så da var det å slå opp i den nye syboka (tusen takk til mannen som tipset sine foreldre om at “Made by me” stod på ønskelista mi!) og begynne å tegne mønster til kjole.  Deretter bar turen ned til stofflageret for å se om det var noe der som egnet seg.  Blant løver, gravemaskiner, skyer og ville dyr dukket det plutselig opp en bit hvitt stoff, uvisst hvor det stammer fra.  Da jeg fant det lilla stoffet med hvite prikker var planen klar!

Og i løpet av noen timer på kvelden i går ble stoffbiter gjort om til kjole.  Den har vært brukt i dag og jeg er storfornøyd!  Det blir nok flere slike framover, ikke minst fordi den er ammevennlig (bare å dra ned utrigningen, den er vid).

Størrelse:  L
Mønster:  Sukkertøykjole á la Klinkekult fra boka Made by me
Stoff:  Hvitt og lilla bomullsstoff, sistnevnte fra S&S.

lilladropsdetalj

6 kommentarer:

 1. Du va helt nydeli i kjolen din!! Blir så imponert over ka du får tell på en kvell/natt, flinka ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk dor det Elisabeth! Utrolig ka som går når man først har bestemt seg (litt erfaring og godt utstyr hjelper også).

  SvarSlett
 3. Har kikka gjennom bloggen din, så mykje fint du syr!:-)

  SvarSlett
 4. Kjolen din ble skikkelig fin! Jeg elsker prikker :)
  Har lagt meg til som følger og gleder meg til å se mer.

  SvarSlett
 5. Så fin! Og så så sommerlig den ble med de lilla detaljene. Hærlig!

  Fortsatt finfin sensommer!

  SvarSlett