fredag 29. juli 2011

Foto på en fredag!?

Introduserer et nytt tema på bloggen i dag: Foto på en fredag.  Om dette er et tema som er kommet for å bli får tiden vise.  Men tanken min er å presentere et bilde som for eksempel sier noe om hva jeg har brukt dagen til, noe som interesserer meg, noe rart, noe spennende, noe fint.  Kort sagt et bilde jeg selv har tatt og redigert, presentert på bloggen.

Min lille baktanke med dette er å komme litt i gang igjen med fotografering som hobby.  Er en ivrig fotograf som gjerne tar bilder i alle sammenhenger. 
I det siste har vel ungene dominert som motiv når jeg tar bilder.  Slett ikke uvanlig, men kunne kanskje vært spennende med bilder av litt annet også?  Hittil i juli har jeg tatt ca. 300 bilder!  Tror jeg kan garantere at ungene er motiv på minst 250 av de…

Håper også å få mulighet til å utforske redigering av bilder i større grad enn tidligere.  Mange bilder kan tjene litt på enkel redigering, men det er ikke så enkelt når man ikke kan det…  Har en venninne som holder på å utdanner seg til fotograf, spørs nok om jeg må be om litt tips og triks fra ho :)

Her er ukens bilde:

uke30

Håper bildet sier noe om hva som er aktuelt tema denne uken?  Her går i det legging av nytt tak.  Den gamle shingelen er fjernet og taket gjøres klart til et nytt lag.  Kjekt med stillas!  Spesielt siden det er ca. 5 meter fra taket og ned til bakken (og enda lenger på utsiden på grunn av at bakken skråner ganske bratt nedover)…

5 kommentarer:

 1. Dette skal jeg følge med på:)

  Godt å komme i gang med takskift! Ser ut som dere har en herlig utsikt:)

  SvarSlett
 2. Kjenner presset nå... ;)
  Kanskje det blir et utsiktsbilde på fredag? For utsikten er utrolig fin her oppe.

  SvarSlett
 3. Stilas er nødvendig da man bytter tak, ja! Hva skal dere ha på taket?

  SvarSlett
 4. Ååå, dette minner meg på at jeg også har et tak klart for utskifting :( Er kjedelig å bruker penegr på slikt som på en måte ikke syns igjen.... Men akk så nødvendig.

  SvarSlett
 5. Prinsesse Vilikke: Vi legger ny shingel på taket, det ble både det enkleste og rimeligste.

  Marit: Helt enig at det er kjedelig å bruke penger på slikt ja... Men nå er det i hvert fall gjort og vi trenger ikke å tenke på taket på lange tider.

  SvarSlett