søndag 8. juli 2012

Bryllup, brudekjole, bryllupsdag!

I går, den 07.07.12, var den magiske datoen for to gode venner.  Sarah og Svein giftet seg!  Og vi var så heldige at vi fikk være med å feire deres store dag!
De hadde en intim seremoni på Tinghuset og etterpå en storslagen bryllupsfest i hagen sin.  Det var virkelig en nydelig ramme om en flott anledning!

 

I to partytelt hadde de satt opp hjemmesnekra bord og benker (Svein har snekret 12 stk. i anledning bryllupet).  Pyntet og gjort det så flott.

Bordene var dekket med gule og rosa voksduker og pyntet med norgesglass med roser og små kvister.

 

 

 

 

 

 

 

 

I taket hang det kvister dekorert med små lys og pomponer i papir i fargene rosa, gul og hvit.  Og ja: ROSA, GUL og HVIT var fargetemaet for dagen.

 

 


Her ser du den nydelige bruden med kjole og veske som også er i samme fargeskala.  Og noen vil kanskje gjenkjenne noe fra den lille sniktitten jeg viste fram her om dagen?  Sniktitten var et lite glimt av stoffene i brudekjolen hennes :)  De siste ukene har det gått rimelig i ett på syrommet.  Ærefullt å få i oppdrag å sy en brudekjole!! 

Jeg er glad det har vært en rimelig avslappet brud som ikke har blitt stresset av at kjolen ikke var påbegynt før to uker før bryllupet...  Syersken har derimot ikke vært like avslappet... (det var aldri planen at den skulle syes i siste liten, men våren ble jo heller ikke som planlagt akkurat).  Men resultatet ble bra og bruden var fornøyd; stort mer kan man vel ikke ønske seg? 

Lover å komme tilbake med et eget innlegg om kjolen med mer detaljer og bilder!


Et bilde av det flotte brudeparet må jeg vise fram, de strålte i går!  De er som skapt for hverandre! 

Og får å bruke noen av Svein sine ord:  Sarah er den som er full av ideer og kreative tanker og som gjerne starter på mange forskjellige prosjekter.  Svein er handyman og gjerne den som ender med å avslutte og rydde i alle prosjektene... ;)

De utfyller hverandre på en flott måte!

 

 

 

 


Kvelden ble kronet med en nydelig solnedgang før festen fortsatte inn i de små timer!

IMG_6973

Og for vår egen del hadde vi en super feiring av vår fem års bryllupsdag!  Helt utrolig hvor fort tida har gått.  Det har vært fem fine år og vi ser fram til de neste fem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar