fredag 8. februar 2013

Livstegn i 2013

Vi er allerede kommet til februar og her på bloggen er det helt stille...  I hodet er det en del blogginnlegg jeg har tenkt på å skrive, men lite skjer.  Det er kanskje en liten utladning etter et år som brakte med seg mange nedturer?

Skal ikke legge skjul på at 2012 var et tungt år som brakte med seg en stor sorg.  Det at mamma døde var uventa og satte sitt preg på året.  Det går ikke en dag uten at ho er i mine tanker og det påvirker meg mye i perioder.  Noen dager er lyse og fine og jeg klarer å glede meg over livet med mine kjære, mens andre dager er tunge og grå...
Men livet går uansett videre og jeg må prøve å få det til å fungere på et vis.  Ikke minst av hensyn til mine to små og mannen min.

Akkurat nå er jeg ikke sikker på hvorfor jeg blogger eller om jeg skal fortsette med det framover.  Er det i det hele tatt noen som har interesse for å lese det jeg skriver?

Bloggen har i det siste stort sett vært en måte å holder oversikt over hva jeg har sydd med litt innslag av matlaging.  For min egen del kan jeg jo like godt se på bildemappa for å få den oversikten... 

Så hva blir konklusjonen?  Tja, tror ikke jeg har noen konklusjon for øyeblikket.  Får sitte i tenkeboksen ei stund til... 

12 kommentarer:

 1. Leit å høre om din mamma. Jeg oppdaget nylig bloggen din, og det du syr inspirerer meg og er i min smak. Fortsett veldig gjerne :) Jeg følger! Ønsker deg en riktig god helg!

  Småregn

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at jeg kan være til inspirasjon! Var en tur innom bloggen din og du strikker utrolig nydelige plagg!

   -Kristin-

   Slett
 2. Jeg følger deg og synes det er koselig og lese det du skriver :) sender deg en god klem

  SvarSlett
 3. :) Jeg henter ofte inspirasjon fra deg når spørsmålet om middagsmat kommer opp. (og det gjør det jo hver dag). Jeg håper 2013 blir et godt år for deg og dine Kristin! Og så var det veldig koselig med besøk her for litt siden;) god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott at du finner middagsinspirasjon fra meg Kristin. Det er godt å vite at det man skriver leses og kan være til nytte!

   Kjempekoselig lekestund og lunsj hos dere, må gjentas! Klem

   Slett
 4. Er innom bloggen din da du skriver på fb at du oppdatert den, så leser jeg alle innleggene siden sist gang. :-) Det er interessant å lese hva du gjør, både mat, sying og familie.

  Ikke enkelt det med mammaen din...du vet jeg finnes her for deg når som helst Kristin hvis det er noe jeg kan gjøre! Klem

  SvarSlett
 5. Takk for gode ord Malin! Glede meg til vi sees igjen!

  Klem

  SvarSlett
 6. Æ les, og syns d e inspireranes.:)

  ...men du må evt. jo fortsette fordi DU får no igjen før d, og fordi DU vil d, ikkje som en tjeneste før folket. Særlig m tanke på det året du har hatt, e d viktigste nu at du driv m ting som gir dæ glede.

  Klem, Silje (Harstad)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar Silje! Det å vite at noen vil lese og lar seg inspirere av det jeg skriver betyr mye!

   Kjenner faktisk nå at jeg savner bloggen litt så tror nok det snart kommer noen nye innlegg... :)

   Klem

   Slett
 7. Forstett med bloggen, leser blogger din og mange andre men legger ikke så mye tegn etter meg, er liksom ikke så flink med ord, derfor har ikke jeg min egen blogg heller:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du leser bloggen min! Håper du vil finne mer lesing her framover :)

   Slett