onsdag 19. juni 2013

Mange jern i ilden...

Tror vi driver med litt mye for tida her i huset...  I ene enden bygges det på og i andre enden bygger vi ny veranda.  Plena er klar for silolegging og det flyter av rot rundt huset og hybelkaniner inne...  Gjett hva vi skal bruke sommeren til?!

Vi har hatt snekkere som har satt opp tilbygget men det innvendige arbeidet skal vi gjøre sjøl.  Som med de fleste byggeprosjekt regner jeg med at det tar omtrent tre ganger så lang tid å bli ferdig som vi tror (eller håper)... 

I tilbygget blir det rom til ungene så det hadde vært greit om det ikke tar så alt for lang tid før det er klart.  Snuppa har eget rom i dag, men lillebror har strengt tatt bare en seng på sy-/gjesterommet.  Vi hadde egentlig en plan om at de skulle dele rom men den gikk i vasken med nattevåk og hylende lillebror.  Det er etterlengtede rom som nå er under bygging!

Midt oppi alt det her er det hverken mye sytid eller bloggtid.  Det er allerede gått over to uker siden et av vårens høydepunkt: syhelg med gode venninner!  En helt super helg med mye sytid, enda mer sytid, skravling, litt god mat, skravling og enda mer sying :)  Får prøve å finne noen rolige stunder å blogge litt om både sying og husbygging.

1 kommentar:

  1. Ikke lett med alle disse jernene! Men selv om det går i ett akkurat nå, så blir det nok supert når dere kan begynne å se enden på det. Og når gutten flytter ut av syrommet, slik at du få tilbake arbeidsrommet. Sånn er det bare i perioder, at hobby må vike for praktiske ting. Lykke til! :)

    SvarSlett