søndag 29. desember 2013

Ammeinnlegg

Det har blitt mange barselgaver i løpet av året, men nybakte mødre fortjener også litt luksus i hverdagen.  Og jeg synes at hjemmesydde ammeinnlegg er litt hverdagsluksus.  De gode varme ammeinnleggene av ull er absolutt bra de også, men rimelig kjipe å se på er de likevel...  Engangsinnleggene er enda mer stusselig!

Og hvorfor bruke ubehagelige og kjedelige engangs ammeinnlegg i papir når du i stedet kan bruke kule, tøffe eller morsomme ammeinnlegg i stoff?  De er deilige mot huden, snille mot naturen og gøy å bruke!

Ammeinnleggene er sydd av tre lag stoff.  Ytterst er det PUL som lekkasjesperre, i midten er det hampfleece som oppsugingsmateriale og innerst mot huden er det bambusvelour.

2 kommentarer:

  1. Veldig flotte ammeinnlegg! :)
    Selv bestilte jeg meg helt enkle, hvite ammeinnlegg via Etsy, for jeg fant ingen her i Norge som sydde de i noe annet enn disse fargerike pul-stoffene. De er morsomme, men jeg er såpass kjedelig at jeg syns hvit var like så kjekt. ;)

    En ting er sikkert! Disse hjemmelagde ammeinnleggene er så visst å anbefale! De er kjempebehagelige og så samler jeg de bare i en vaskepose og slenger de i lag med handdukene når jeg skal vaske de. :)

    SvarSlett
  2. Har du noen tips om hvor jeg får kjøpt PUL stoff ☺️?

    SvarSlett