søndag 14. februar 2016

En blogg eller to?

Bloggen har vært stille i snart ett år.  Det har ikke vært et bevisst valg, det ble bare sånn (tidsklemma?).  Har en plan om å gjenoppta bloggingen nå, i hvert fall prøve.

Men så dukker spørsmålet opp; En blogg, eller to?  Denne bloggen har eksistert siden mars 2009, altså i sju år!  I starten handlet det mest om hverdagslivet med baby i hus.  Etter hvert ble det flere og flere innlegg om søm og andre håndarbeidsprosjekter, ispedd en dose matlaging. 

På et tidspunkt (muligens i 2012) opprettet jeg en blogg til; gronn-hagen.blogspot.no.  Tanken med den andre bloggen var å vise fram det jeg syr og eventuelt også legge inn overskuddet for salg.  Så har det seg at jeg har ikke sydd fullt så mye de siste to årene.  Havnet rett og slett i tidsklemma som så mange andre og fant hverken tid eller inspirasjon.

Nå tenker jeg å komme i gang med å blogge igjen men er veldig usikker på om jeg skal samle alt i en blogg eller å ha to.  Blir det en blogg blir det et sammensurium av søm, mat, hverdagsliv++.  Blir det to blogger blir den ene en ren håndarbeidsblogg mens den andre blir resten av livet.

Hva tenker du som leser er best?  Er det fint med et sammensurium eller vil du ha mulighet til å velge å lese kun om søm?  Jeg er i tenkeboksen…

2 kommentarer:

  1. Du ligger fortsatt i Bloglovin'-lista mi! Så trivelig at du har lyst til å puste liv i bloggen din igjen. Det prøver nemlig jeg også å gjøre. Jeg liker nok å lese en liten sammensurium, tror jeg. Er mest opptatt av håndarbeid, men litt hverdag er jo velkommen. :)

    SvarSlett
  2. Du dukket automatisk opp hos meg også. :-) Jeg har en litt sammensurium blogg selv også, og synes det er helt greit. Jeg har for så vidt en dukkeblogg også, hvor jeg legger ut dukkeklær og andre tilhørende ting. Blir ikke så mange oppdateringer der, og det er kanskje litt dumt. Lager nesten bare for gaver, og da blir det ikke så mye. Mer interessant å følge en blogg hvor det skjer oppdateringer litt oftere. At man ikke er like interessert i alle innlegg synes jeg er helt ok.

    Lykke til med videre blogging. Gleder meg til å se hva du holder på med.

    SvarSlett