søndag 25. april 2010

Mø, bæ og nøff nøff

På onsdag var Marte og jeg sammen med Louise, Sondre og mammaene deres på gårdsbesøk. Vi dro til Voll gård som ligger på Moholt i Trondheim. Voll er en besøksgård som er åpen for barnehager, skoler og privatpersoner. De har et utvalg vanlige husdyr på gården og holder åpent alle hverdager og iblant på søndager.

Det var mange små og store dyr å hilse på. Vi traff høner og en stolt hane som spankulerte omkring og sa kykeliky!. Geiter og kje, kyr, sauer og lam, hester, griser, kaniner og en minigris så vi også. Vanskelig å si hva som var mest stas men jeg tror grisene kanskje var best. Det ble i hvert fall storfliring da en gris kom og snusa litt på hånda :)
Etter å ha kikka på dyra både ute og inne og kjørt traktor (tråvarianten riktig nok) så spiste vi matpakka vår ute i solskinnet. En riktig fin dag for både små og store. Etter at maten var fortært så var de små ganske så klar for litt soving så vi dro hjem til Camilla og Louise hvor Marte og Louise sov i hver sin vogn ute mens vi satte inne og kosa oss litt med en kopp te.

Dagen var en stor suksess så det blir nok ikke siste gang vi gjør dette. Må nytte sjangsene vi har igjen til å gjøre ting sammen på dagtid mens jeg fortsatt har onsdager fri. Etter sommeren går jeg tilbake til full stilling.

Gårdsbesøk

3 kommentarer:

  1. Vi blir gjerne med neste gang! :)

    SvarSlett
  2. Isak og jeg vil også gjerne være med en gang :-)

    SvarSlett
  3. Får tro det blir flere anledninger til gårdsbesøk snart :)

    SvarSlett