søndag 18. april 2010

Sytid

Sjøl om det er ei lita stund sida forrige syinnlegg så har ikke symaskina stått helt i ro i det siste. Det er vel heller mangel på bloggtid enn sytid som gjør at det ikke er vist fram noe her.
Skal se om jeg får tatt en runde med kamera og tatt bilder av det som er produsert de siste månedene og lagt ut i et lite"skryteinnlegg" ;)

Men noe jeg kan vise fram er dette strikkepinneetuiet som jeg sydde i bursdagsgave til en ivrig strikker. Fikk et hint om at dette var et ønske etter å ha sydd et til noen andre tidligere. Som sagt så gjort så ble et nytt sydd, dog en litt annen versjon enn den første (det kunne rulles sammen og hadde et bånd som man knøt rundt for å holde det sammen). Dette er laget etter oppskrift fra http://www.pickles.no/. Ta gjerne en titt på siden deres, der er det mange flotte oppskrifter på alt fra strikketøy til muffins.


For øyeblikket er symaskina opptatt med gardiner til Marte sitt rom. Etter at stoffet har ligget klart siden november så er det kanskje på tide at de blir sydd... Har endelig kommet i gang og målet er å bli ferdig i løpet av de nærmeste dagene. Får vel spørre pent om jeg kan få liste meg ned til symaskina en liten tur nå... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar