onsdag 15. februar 2012

Vinterkjole?

IMG_4249red

Det er kanskje ikke så mye som sier vinter når det gjelder denne kjolen?  Ermeløs kjole sier vel mye mer vår og sommer enn vinter, men for meg så er fargen vinterlig.  Veldig grei å bruke med en tynn genser under på kjøligere dager.  Satser på at den blir fin å bruke også når der er varmt ute.  Den er i hvert fall lett og luftig :)

Har vurdert fram og tilbake om den skal få noe pynt men klarer ikke å bestemme meg for noe.  Har du noen ideer hva som kunne ha blitt fint?

Detaljbilde av fronten

Tusen takk til kaoz for inspirasjon til å sy denne!  Tror nok det blir flere utgaver av den, må bare modifisere mønsteret enda litt mer så den sitter perfekt på meg.  Opprinnelig er mønsteret med knytebånd men de droppet jeg på denne utgaven.  Kanskje jeg prøver det på neste utgave?

IMG_4255red

Rynkene gjør at den sitter fint i ryggen!

Mønster:  Onion 2016 Empire-spencer
Stoff:  Bomullschambrey fra Stoff & Stil

5 kommentarer:

 1. Den ble knallfin!! Synes ikke du trenger noe pynt på den, fin som den er :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar kaoz!

  SvarSlett
 3. Så stilig ein kjole, kjempefin! Eg tenkte fyrst på at du kunne sydd på nokre perler kanskje, men så kome eg til at det kanskje berre ville bli smør på flesk, fordi draperinga er pynt i seg sjølv. Må ikkje take vekk fokuset frå den, liksom. Så eg er einig med kaoz :-) Kjempefin, var den, takk for at du viser fram!

  SvarSlett
 4. Hei :-) jeg fant deg på "utfordringsbloggen". Fin kjole du har sydd! Jeg synes den er fin slik den er. Kan jo bruke bomullsgenser med farger under om man ønsker variasjon. Men hvis det var slik at du ville ha ideer så kunne du kanskje ha et annet stoff/mønster i den biten som går tvers over livet.

  Vil følge bloggen din videre så jeg legger meg til jeg :-) Kari

  SvarSlett
 5. Så fin den spencer er. Ser ut til å ha et flott snitt.

  SvarSlett