lørdag 15. september 2012

Body og knytebukse til lillebror

Den lille gutten min er blitt stor barnehagegutt, aktiv og utforskende.  Det virker som han trives i barnehagen og elsker å få være ute og leke. 

Små gutter som vokser trenger også nye klær i blant.  Han ligger og vipper mellom to størrelser for tida så da blir det litt utprøving av mønster.  Målet er det bør passe ganske greit nå, men samtidig ha rom til å vokse i (synd om det bare passer i to uker).

Nytt mønster har kommet i hus: Jubels knytebukse!  Disse knytebuksene ser så deilige ut på småtroll: romslige og komfortable å leke i.  Tenker det også kan være greit å bruke de utover vinteren over ullklær siden de går helt opp foran.  Gir litt beskyttelse av klærne f.eks. ved spising (lillebror skal absolutt klare alt sjøl og blir illsint hvis vi prøver å hjelpe til ved spising).

IMG_7954red

Litt baggy bukse sydd i brun isoli med turkise detaljer.  Fargevalget ble til på grunn av monstertruck stoffet fra Sydilla.  Herlig fargekombinasjon!  En hint av monstertrucker stikker fram av lommene men ikke så mye at buksa er "umulig" å bruke sammen med andre bodyer.

IMG_7963red

Matchende body med monstertrucker og striper.  Fint å bruke sammen med buksa som et sett, men også stilig med ei dongeribukse til.  Knepping på skuldra på denne, i forskjell fra body sydd i barselgave.

Størrelse:  86/92.
Mønster:  Body fra Heilt Spesiell, knytebukse fra Jubel.
Stoff:  Jersey og interlock fra Sydilla.  Isoli og ribb fra Stoff&Stil.

2 kommentarer:

  1. Så herlig sett da :)

    Jeg har et blogglotteri på gang. Smett innom og ta noen lodd da vel! :)

    SvarSlett
  2. Nydelig sett:)
    Ha ein flott dag:)

    SvarSlett