onsdag 12. september 2012

Handi Gosht – middag på en onsdag

I dag startet jeg dagen med å levere ungene i barnehagen og så dra på butikken.  Første halvdel er som en vanlig dag, andre halvdel ikke helt som vanlig.  Men siden det er onsdag har jeg fri fra jobb og hadde tid til å handle tidlig på morran.  Om det er direkte lurt å dra på butikken uten å ha spist frokost kan kanskje diskuteres...  Det gikk likevel ganske bra i dag.

Dagens store spørsmål var som så ofte ellers: "Hva skal vi ha til middag i dag da?"  Løsningen ble å kikke i et oppskriftshefte på butikken.  Temaet for oppskriftsheftet denne måneden er indisk, og valget mitt falt på en lammegryte som heter Handi Gosht.

Bilde fra Middagsplanleggeren

Greit å ha fri når det står i oppskriften at det skal ta 80 minutter å lage den, og "En herlig lammegryte som bare blir bedre jo lenger den får stå og putre på varmen."

Løk, hvitløk og krydder er surret og kjøttet has i.

IMG_8068red

Tips om å servere den sammen med raita og naanbrød resulterte i baking. 

IMG_8072red

Det ferdige resultatet ble godt, dog "litt" sterkt!  Raita var nødvendig for å roe det ned.  Naanbrødene ble litt for tjukke men gode på smak.  Ungene stod over gryta men spiste brød og ris som tilbehør til rester fra gårsdagens middag.  De pleier å være glad i krydret mat (f.eks. taco), men denne ble i sterkeste laget.

1 kommentar: