tirsdag 8. oktober 2013

Svevende feer, igjen ;)

Endelig ble det tid til litt kosesøm igjen!  Travle dager synes også på mengden sydd de siste månendene.  Men nå har ungene flyttet inn på hvert sitt nye rom og den største jobben er ferdig.  Som huseiere så har vi alltid et prosjekt eller tre på gang, men ikke fullt så travelt framover nå (håper vi i hvert fall).

IMG_0656blogg

Samme kjolemodell som sydd tidligere i år, men med lommer denne gangen.  Det er viktig med oppbevaring for skatter (bare om å gjøre for mor å huske å tømme lommene for stein når klærne skal vaskes)!  Huska denne gangen å legge til litt i lengden på kjolen slik at den er mer kjole enn tunika.  Men det jeg kunne tenkt meg å gjøre annerledes denne gangen er å lage lommene enda større sånn at de ble litt mer synlige på kjolen (de er ikke knøttsmå altså, men de synes veldig dårlig på bildet)

IMG_0661blogg

Synes detaljen med splitt i halsen med knapper er så fin.  En liten detalj som gjør mye på det ferdige plagget :)

Størrelse:  4-5 år
Mønster:  Handmade
Stoff:  Sydilla

3 kommentarer:

  1. Kjempefin! Tenkte eg skulle sy den kjlen til Ronja og-bør eg legge på litti lengden da?

    SvarSlett
  2. Jeg brukte det minste av mønstrene men la til litt på armer og en del nederst for å unngå at kjolen skulle bli videre. Tror du kan bruke den største størrelsen, men mål gjerne lengden fra hals og ned både på mønsteret og Ronja, mulig modellen er litt kort?

    SvarSlett